Geld verdienen met de bitcoin zonder veel risico te lopen

Geld verdienen met de bitcoin zonder veel risico te lopen Geld verdienen met de bitcoin zonder veel risico te lopen De meeste mensen hebben wel van de bitcoin en zijn opmerkelijke waardestijging in het afgelopen jaar (2017) gehoord.Maar wat is die bitcoin eigenlijk? Waarom en hoe is die ontstaan? Hoe kan ik er op dit… Read More »

Ik Ga Succesvol Beleggen

Ik Ga Succesvol beleggen Ja, ik ga succesvol beleggen, want je krijgt bijna geen rente meer op je spaarrekening en je moet niet vreemd opkijken als je binnenkort ook nog kan betalen voor het feit dat er geld op je bank(spaar)rekening staat. Negatieve rente. De Rabobank heeft dat al aangekondigd. Enkele Europese overheden lenen al… Read More »

Sprinters, Speeders en Turbos

Vóórdat ik over ga tot een uitleg en aanbeveling omtrent sprinters, speeders en turbos, wil ik je wijzen op het feit dat dit beleggingsproducten zijn met een hoge hefboomwerking en met het risico dat je de gehele investering verliest. Belangrijk: doe je huiswerk voordat je hier instapt. Het is niet moeilijk maar je moet wel… Read More »

Periodiek Beleggen

Wat is Periodiek Beleggen? Het is waarschijnlijk de meest effectieve manier om een vermogen op te bouwen. Met periodiek beleggen wordt bedoeld dat je (bijvoorbeeld) maandelijks voor een vast bedrag belegt. Hiermee wordt de gemiddelde aankoopprijs van de belegging gedrukt. Koersen van beleggingen fluctueren. Omdat je periodiek belegt koop je zowel tegen lage als tegen… Read More »

Beleggen in Opties

Met een hoog rendement beleggen in opties is een van de dromen van iedere belegger. Stel je voor dat de meeste acties die je op de beurs doet tot een succes leiden. Veel meer winstgevende – dan verliesgevende beurshandelingen. Beleggen in opties kan in verreweg de meeste gevallen tot winst leiden, mits je weet wat… Read More »

Hoe krijg ik een Passief Inkomen

Hoe krijg ik een passief inkomen? Een passief inkomen creëren is in de huidige periode, waarin sparen niets oplevert, een uitstekend idee. Geld en tijd investeren in een goede methode om (bijvoorbeeld) online geld te verdienen is prachtig, al is het alleen maar om naast je werk iets extra’s erbij te krijgen. Daarbij kan het… Read More »

Geld verdienen met aandelen

Wil je geld verdienen met aandelen dan zal je eerst moeten weten hoe dat gaat. Wat zijn aandelen? Een aandeel is een bewijs van een risicodragende deelneming in het kapitaal van een onderneming. Als je één aandeel bezit, dan heb je de kleinst mogelijke deelneming in het kapitaal van de onderneming. Het is risicovol, omdat… Read More »

Sparen of Beleggen

Sparen of beleggen? In deze tijd van lage renten op spaargelden voor de meesten van ons een lastige keuze. Op spaargelden geven de banken op dit moment hooguit 1% á 1,5%. Mocht je een spaartegoed boven de €21.330,- dan betaal je over het bedrag daarboven nog eens 1,2% vermogensrendementsheffing. De overheid gaat er voor het… Read More »

Beleggersprofiel

Als je gaat beleggen zullen de banken jou vragen om een beleggersprofiel. Het geeft een idee van jouw risicoprofiel. Hoeveel risico kan en wil jij lopen? Beleggen is namelijk niet even een spaarrekening openen, maar zijn handelingen die jij op de beurs doet waarbij winsten en verliezen kunnen optreden. Hoeveel verlies kan jij aan? Kun… Read More »

Hoog rendement met zonnepanelen

Is een financieel hoog rendement met zonnepanelen mogelijk? Afgelopen zomer hadden mijn vrouw en ik een verjaardagsfeest bij onze achterburen. Daar waren ook hun wederzijdse buren aanwezig waaronder Jan en zijn vrouw, die wij ook kennen. Jan heeft altijd als vertegenwoordiger in wijnen gewerkt en is sinds kort gepensioneerd. Het gesprek kwam al gauw over… Read More »