Cursus beleggen

By | 5 september 2015

grafiek ten behoeve van de cursus beleggen met opties

Beleggen hoeft niet moeilijk te zijn, als je maar weet wat je doet. Alleen met een cursus beleggen krijg je voldoende kennis om op de beurs succesvol te kunnen handelen.

Ben je het zat om steeds maar weer die berichten van de bank te ontvangen waarin je in nette woorden wordt verteld dat de bank opnieuw de rente op je spaarrekening heeft verlaagd?

Ben je het zat om steeds opnieuw vermogensrendementsheffing over je spaargeld te betalen? Zie je het saldo op je spaarrekening langzaam dalen terwijl je juist die rekening aanhoudt om er wat extra aan over te houden?

Dan wordt het tijd om in actie te komen. Je bent door die steeds lagere rente eindelijk gemotiveerd genoeg om met kennis van zaken je op de beurs te begeven.

Maar waar moet je in beleggen? Wat zijn opties, warrants, candles, expiratiedatum enz.?

Cursus Beleggen met opties

Geld verdienen met optiesJe hebt dus een gedegen cursus beleggen nodig. Een cursus waarin jou haarfijn wordt uitgelegd, zowel in theorie als met praktijkvoorbeelden, hoe je winst kunt maken.

Maar er is zoveel om in te beleggen. Aandelen, edelmetalen, onroerend goed, opties enz.

Een cursus beleggen die je van a tot z uitlegt en begeleidt is de cursus Geld Verdienen Met Opties. In deze cursus legt Drs. Harm van Wijk je precies uit hoe je een hoog rendement met opties kunt behalen. Door het toepassen van technieken en strategieën die veelvuldig in zijn e-book Geld Verdienen Met Opties staan beschreven.

Als je het e-book ter hand neemt valt direct op hoe duidelijk het onderwerp wordt beschreven. Als je al belegt of wil beleggen in opties, al is je kennis hierover nog zo gering, zul je op den duur winst maken als je de nauwkeurig beschreven strategieën in het e-book opvolgt.

Het belangrijkste met handelen op de beurs is geld verdienen. Niet verliezen. Na het volgen van deze cursus weet je precies wat je doet. Je  kent alle valkuilen en weet je hoe je risico’s beperkt.

Naast de cursus Geld Verdienen Met Opties, ontvang je gratis 5 bonussen waaronder excel sheets ten behoeve van berekeningen. Tevens ontvang je een superbonus: een 5% rendementsabonnement op OptieAlert.

Je zult geen spijt krijgen als je begint met een investering in deze cursus beleggen van slechts € 47,-. Klik hier naar de website van Harm van Wijk.

Cursus beleggen met Geld Verdienen Met Opties

 

Ik wens je veel succes.

 

Over Harm van Wijk.
Econoom Harm van Wijk heeft de beleggingssites van SNS Bank opgezet en is verantwoordelijk voor de marketing en verkoop alsmede de business ontwikkeling bij Binck Bank. Hij heeft meegewerkt bij het opstarten van SNS FundCoach en de ABN Amro Turbo’s. Tevens is hij sitemanager geweest van de financiële pagina’s van De Telegraaf (DFT.nl). Hij heeft ook de website Beursbulletin.nl opgericht. Een veelzijdig man die het klappen van de zweep op de beurs aan den lijve heeft ondervonden en er zeer veel lering uit heeft getrokken.
Zijn e-books over beleggen zoals het hierboven beschreven “Geld verdienen met opties” alsmede zijn coachingsprogramma’s zijn dan ook van hoge kwaliteit.

 

JohnD

Als auteur en internetmarketeer schrijf ik op hoogrendementbeleggen.nl artikelen, die mensen helpen en inspireren bij hun beleggingen. De nadruk ligt op adviezen, tips en kennis van experts in de vorm van o.a. e-books, cursussen en workshops. Zonder een gedegen kennis op het gebied van beleggen zal de belegger snel afhaken, omdat succes uitblijft. Doe jezelf voordeel met de inhoud van deze site.

More Posts

2 thoughts on “Cursus beleggen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *