Financieel onafhankelijk

By | 7 september 2015

Verkeersbord met de afslag naar een financieel onafhankelijk leven

Financieel onafhankelijk? Wauw, wie wil dat niet? Inkomen genereren waar je (bijna) niets voor hoeft te doen? Ja, “bijna” tussen aanhalingstekens, want het komt je natuurlijk niet zo maar aanwaaien. Om financiële vrijheid  te krijgen zul je in het begin je schouders eronder moeten zetten en naderhand is het een fluitje van een cent om het bij te houden.

Het is maar net wat je van het leven verwacht. Of eigenlijk wil ik zeggen: werk je om te leven of leef je om te werken. Daar zit hem de kneep. Verreweg de meeste mensen vallen in de eerste categorie en werken om te leven. Ik hoor vaak mensen tegen elkaar zeggen: “Hoe lang moet jij nog ?” Alsof het een noodzakelijk kwaad is om te werken. Natuurlijk is werken voor geld een goede zaak, mits je er veel plezier aan beleeft. Er zijn mensen die van hun hobby hun werk hebben gemaakt. Prachtig.

Er zijn echter ook veel mensen die het niet zo prettig vinden op de werkvloer, in de dienstverlening of met welk werk dan ook. Problemen met hun chefs of collega’s enz. Die mensen hunkeren naar hun pensioen. Niets meer hoeven te doen en dan lekker van je opgebouwde pensioen genieten. Helaas wordt dat laatste steeds onzekerder. De pensioen gerechtigde leeftijd gaat steeds verder omhoog en aan het pensioen wordt geknabbeld.

Wat kun je dan doen om meer financieel onafhankelijk te worden? Meer financiële vrijheid te krijgen? Kom in actie!

Financieel onafhankelijk

Denk je dat je financiële positie in de toekomst hetzelfde zal blijven? Kun jij in de toekomst kijken? Ik niet.

Zoek een coach. De beste. Een die je je leven lang coached om je financiële positie blijvend te verbeteren. Een coach die zelf door de wol geverfd is. Die alle ups en downs zelf heeft meegemaakt. En daaruit lering heeft getrokken.

Er bestaat een handleiding: “Hoe 100 dollar je gezondheid en financiële gezondheid enorm kan verbeteren”. Deze handleiding gaat samen met een online Coachingsprogramma Passieve Inkomsten. En niet voor 100 dollar, maar voor veel minder.

Stel je voor: iedere maand een inkomen waar je bijna niets (meer) voor hoeft te doen. Je hebt immers vooraf iets opgezet dat dit passieve inkomen blijvend genereert. Ook heb je ontdekt hoe je op een veilige manier hogere rendementen op de beurs behaalt. Je weet hoe Nederlandse topbeleggers hun winsten behalen. Je bevind je tussen de 10% particuliere beleggers die (veel) winst maken.

Als het jouw doel is om meer financieel onafhankelijk te worden, klik dan op de button hieronder om naar de site van Drs. Harm van Wijk te gaan.

 Klik Hier Om Naar Het Coachingsprogramma Te Gaan

Over Harm van Wijk.
Econoom Harm van Wijk heeft de beleggingssites van SNS Bank opgezet en is verantwoordelijk voor de marketing en verkoop alsmede de business ontwikkeling bij Binck Bank. Hij heeft meegewerkt bij het opstarten van SNS FundCoach en de ABN Amro Turbo’s. Tevens is hij sitemanager geweest van de financiële pagina’s van De Telegraaf (DFT.nl). Hij heeft ook de website Beursbulletin.nl opgericht. Een veelzijdig man die het klappen van de zweep op de beurs aan den lijve heeft ondervonden en er zeer veel lering uit heeft getrokken.
Zijn coachingsprogramma’s over beleggen zijn dan ook van hoge kwaliteit.

 

JohnD

Als auteur en internetmarketeer schrijf ik op hoogrendementbeleggen.nl artikelen, die mensen helpen en inspireren bij hun beleggingen. De nadruk ligt op adviezen, tips en kennis van experts in de vorm van o.a. e-books, cursussen en workshops. Zonder een gedegen kennis op het gebied van beleggen zal de belegger snel afhaken, omdat succes uitblijft. Doe jezelf voordeel met de inhoud van deze site.

More Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *