Goed rendement?

By | 3 september 2015

grafiek met koersbewegingen voor goed rendement

Wil je een goed rendement op je beleggingen krijgen? Niet tevreden met het schamele rentepercentage dat de bank je geeft op je spaarrekening en waarover je ook nog vermogensrendementsheffing moet betalen? Ben je gemotiveerd om te leren hoe je dat goede rendement kunt bereiken?

Kun je voldoende tijd vrij maken en ben je gemotiveerd om te leren hoe je strategieën en technieken kunt gebruiken om een goed rendement in de optiehandel te halen?  Dan biedt deze pagina jou de mogelijkheid je te bekwamen in het handelen in opties.

Een goed rendement met opties.

Geld verdienen met opties vereist kundigheid en gevoel voor timing. Drs. Harm van Wijk beschrijft in “Geld verdienen met opties” hoe ook jij een prachtig rendement kunt behalen. Door jarenlange ervaring heeft hij geleerd met welke technieken je op een veilige manier winsten binnen haalt.

Opties zijn een uniek beleggingsproduct die je in staat stelt winst te behalen bij stijgende, dalende en zijwaarts bewegende markten.

In de huidige tijd, waarin pensioenen steeds meer achterblijven en spaargeld eerder verlies dan rendement oplevert, is een actieve houding vereist als je je vermogen op peil wilt houden (en vermeerderen) en je pensioenreserves wilt verbeteren.

Kennis van beleggen is de enige manier om niet ten onder te gaan als je de beurs op gaat. Zelfvertrouwen, geduld en standvastigheid zijn andere eigenschappen die een goede belegger kenmerkt.

Geld verdienen met opties” is een e-book boordevol technieken. Optiestrategieën die in elk markttype toepasbaar zijn.  Het e-book zit goed in elkaar. Goed leesbaar met steeds een stuk theorie gevolgd met voorbeelden en de daaraan verbonden risico’s.

Harm van Wijk, die een goede staat van dienst heeft en bekend is van zowel radio en TV,  geeft je alle informatie die je nodig hebt om een veilige optiestrategie op de bouwen.

Bij de vijf bonussen zitten 4 Excel worksheets die je nodig hebt voor berekeningen. Je krijgt ook nog een korting op optiealert.nl van minstens 100 euro.

Ik ben ervan overtuigd dat je geen spijt zult krijgen van de aanschaf van dit e-book om een goed rendement te behalen.

Klik hier en je bent direct op de website van Harm van Wijk.

Geld verdienen met opties geeft je een goed rendement

 

Over Harm van Wijk.
Econoom Harm van Wijk heeft de beleggingssites van SNS Bank opgezet en is verantwoordelijk voor de marketing en verkoop alsmede de business ontwikkeling bij Binck Bank. Hij heeft meegewerkt bij het opstarten van SNS FundCoach en de ABN Amro Turbo’s. Tevens is hij sitemanager geweest van de financiële pagina’s van De Telegraaf (DFT.nl). Hij heeft ook de website Beursbulletin.nl opgericht. Een veelzijdig man die het klappen van de zweep op de beurs aan den lijve heeft ondervonden en er zeer veel lering uit heeft getrokken.
Zijn e-books over beleggen zoals het hierboven beschreven “Geld verdienen met opties” alsmede zijn coachingsprogramma’s zijn dan ook van hoge kwaliteit.

JohnD

Als auteur en internetmarketeer schrijf ik op hoogrendementbeleggen.nl artikelen, die mensen helpen en inspireren bij hun beleggingen. De nadruk ligt op adviezen, tips en kennis van experts in de vorm van o.a. e-books, cursussen en workshops. Zonder een gedegen kennis op het gebied van beleggen zal de belegger snel afhaken, omdat succes uitblijft. Doe jezelf voordeel met de inhoud van deze site.

More Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *