Hoe krijg ik een Passief Inkomen

By | 5 oktober 2015

laptop creeert bankbiljetten bij passief inkomen onlineHoe krijg ik een passief inkomen? Een passief inkomen creëren is in de huidige periode, waarin sparen niets oplevert, een uitstekend idee. Geld en tijd investeren in een goede methode om (bijvoorbeeld) online geld te verdienen is prachtig, al is het alleen maar om naast je werk iets extra’s erbij te krijgen. Daarbij kan het ook nog een leuke bezigheid zijn.

Als je het internet doorzoekt naar mogelijkheden voor passief inkomen, dan wordt je de ene na de andere “snel rijk”-methode aangeboden. Dat lukt dan ook wel, maar alleen voor de oprichter(s) van die methode. Je zou dus zelf zo’n methode moeten ontwikkelen en die op internet verkopen met prachtige lokkende teksten, zodat veel mensen die van je kopen.

Ik geloof zelf niet in een “snel rijk” methode. In een zeldzaam geval kun je geluk hebben, maar dat kun je ook in het casino. Daar worden legio methodes toegepast, die uiteindelijk toch op niets uitlopen.

Wel zie ik mogelijkheden in een consistent langzaam opbouwen van een passief inkomen, waarbij je in het begin al je vrije tijd stopt om het systeem te leren en toe te passen, waarna je dat systeem voor je laat werken en je dus een passief inkomen verdient.

Online Passief Inkomen Verdienen

Voorbeeld:
Heb je een hobby waar je graag over praat en waar je veel kennis van hebt: schrijf er een e-book en een salespage over en biedt dat aan voor een bepaalde prijs. Er bestaan online betaaldienstverleners waar je jouw e-book dan aanbiedt.

Vervolgens wordt dat e-book door affiliates via hun websites, e-mails, landingspages, social media’s, enz. aangeboden aan het grote publiek. Als je via een affiliate een e-book verkoopt geef je hem een commissie voor de moeite. (Een affiliate is iemand die producten van anderen verkoopt en hiervoor beloond wordt.)

Alles gaat hierbij automatisch. Je hoeft zelf helemaal niets te doen. Je betaalt aan de online betaaldienstverlener eenmalig een bedrag bij de aanmelding van je product en/of betaal je (vaak maandelijks) een klein bedrag voor de advertentie van jouw product. Ook komt daar iets bij voor de iDEAL betaalmethode en tot slot natuurlijk ook de commissie die je aan de affiliate betaalt voor de moeite die hij doet om jouw product te verkopen. Alles wordt automatisch afgehandeld.

Uiteindelijk verdien je aan je product door helemaal niets te doen. Je hebt aanvankelijk veel tijd en moeite besteedt aan het schrijven van een kwalitatief hoogstaand e-book en een mooie salespage waar je uitvoerig ingaat op de voordelen die het e-book biedt. Je verdient geld, ongeacht waar je op de wereld bent.

Dat is nog eens passief inkomen!!

Affiliate_marketingMaar: bovenstaande is slechts één voorbeeld van het creëren van een passief inkomen.

Je kunt, zoals ik hierboven al noemde, ook als affiliate optreden van zeer veel producten. Van zowel digitale producten (bijv. PayPro) als van fysieke producten (bijv. Bol.com).

Ook hierbij biedt je die producten aan middels websites, e-mails, landingpages, facebook, enz. Dit kan ook allemaal automatisch. Uiteindelijk, na een beginperiode van flink er tegen aan, waarbij je al die technieken leert en gaat toepassen, kun je hier een prachtig passief inkomen mee opbouwen.

Er bestaan nog meer methodes, waarbij je aanvankelijk veel tijd en moeite investeer, maar waar je uiteindelijk met een passief inkomen financiële vrijheid en een financieel zorgeloze toekomst creëer. Op deze site komen er meer aan bod.

Vergeet ook niet de voldoening die je krijgt als je dit zelf helemaal hebt opgebouwd.

Ben je nu nieuwsgierig geworden en ben je gemotiveerd om jouw eigen financiële vrijheid op te bouwen? En dat in een eigen tempo?

Internet marketeer Jacko Meijaard maakt dit voor jou waar. Met de Affiliate Marketing Revolutie verteld hij jou exact hoe ook jij dit kunt bereiken.

Hij verteld jou precies hoe al die technieken, waaronder hierboven genoemd, werken en hoe jij die kunt toepassen. Tot in de kleinste details.

En dat voor een eenmalig bedrag van slechts €47,-.

In meerdere video’s, opgedeeld in modules, bouw jij samen met hem aan een systeem waar jij na verloop van tijd een mooi maandinkomen mee kan verdienen. Die inkomsten lopen gelijk aan de tijd en moeite die je daarin investeer.

Als je daarnaast ook nog VIP-lid wordt, krijg je maandelijks de nieuwste technieken toegespeeld.

De keus is aan jou: óf je leven blijft zoals het nu is, óf je onderneemt nu actie en start met het opzetten van een leven waarin jij bepaalt hoe hoog jouw passief inkomen uiteindelijk wordt. Ga er dan voor en klik op de figuur hieronder.

Affiliate Marketing Revolutie banner voor Passief Inkomen

Heel veel succes.

JohnD

Als auteur en internetmarketeer schrijf ik op hoogrendementbeleggen.nl artikelen, die mensen helpen en inspireren bij hun beleggingen. De nadruk ligt op adviezen, tips en kennis van experts in de vorm van o.a. e-books, cursussen en workshops. Zonder een gedegen kennis op het gebied van beleggen zal de belegger snel afhaken, omdat succes uitblijft. Doe jezelf voordeel met de inhoud van deze site.

More Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *