Ik Ga Succesvol Beleggen

By | 16 november 2015

Ik Ga Succesvol beleggen

E-book Handleiding Succesvol Beleggen

Ja, ik ga succesvol beleggen, want je krijgt bijna geen rente meer op je spaarrekening en je moet niet vreemd opkijken als je binnenkort ook nog kan betalen voor het feit dat er geld op je bank(spaar)rekening staat. Negatieve rente. De Rabobank heeft dat al aangekondigd. Enkele Europese overheden lenen al tegen negatieve rente.

Oké, begrijp ik, maar wat moet ik dan doen? Antwoord: helemaal niet moeilijk.

Je kunt je geld omzetten in edelmetalen. Die behouden altijd een waarde. Edelmetalen gaan nooit failliet, een bank kan dat wel.

Maar waarom ga je niet beleggen? Oh, weet je daar te weinig van? Antwoord: ook helemaal niet moeilijk. Als je succesvol wilt beleggen moet je eerst weten hoe dat precies werkt. Dan gaat het om KENNIS van de financiële markten.

Op het internet heb ik veel artikelen gevonden waar je allerlei informatie vind over beleggen. Er zijn er bij die je gouden bergen beloven; trap daar niet in. Je komt bedrogen uit. Verder worden veel tips en adviezen gegeven, maar daar blijft het dan bij, ik mis de diepgang.

Veel beter is het om je de benodigde kennis zelf eigen te maken. Succesvol Beleggen kan alleen als je alle ins en outs over beleggen weet en die kennis vervolgens toepast. Alle kennis binnen een pakket, waar je altijd weer op terug kan vallen.

Er bestaan meerdere mogelijkheden om een hoog rendement te behalen, zie de andere artikelen op deze website, maar bij beleggen in effecten is veel kennis en actuele informatie vereist.

Het is mogelijk om een (groot) kapitaal op de beurs te verdienen, maar het verliezen van de volledige investering is evenzeer mogelijk. Alles valt of staat met het toepassen op het juiste moment van kennis. Hoe kom je aan de juiste kennis om succesvol te beleggen?

Een gedegen cursus die goedkoop is, maar zeer uitgebreid alles behandeld over het beleggen in effecten is het e-book Handleiding Succesvol Beleggen van de OptieAcademy. Deze instelling stelt zich ten doel om van zowel beginnende als gevorderde beleggers experts te maken door het aanbieden van gestructureerde producten en diensten.

Handleiding Succesvol Beleggen

Succesvol Beleggen

In het e-book Handleiding Succesvol Beleggen wordt je middels een stappenplan het volgende gegeven:

• de bouwstenen om succesvol te beleggen
• hoe ga je met nieuws om
• hoe pas je technische analyse toe
• hoe maak je een handelsplan en hoe voer je die uit
• hoe mentaal sterk sta je
• hoe je stop loss en koersdoelen bepaal
• hoe je met patroonherkenning je winstkansen vergroot
• enz.

Het e-book Handleiding Succesvol Beleggen is samengesteld door Robert Schutte en Harry Klip. Met hun tientallen jarige ervaring op het gebied van aandelen en opties leren ze jou hoe de valkuilen te omzeilen en hoe je kansen weet te benutten.

Naast de handleiding ontvang je bovendien enkele unieke bonussen zoals 20 minuten lang telefonische coaching en gedurende 1 maand aanbevelingen op 2 portefeuilles. Je wordt tevens toegelaten tot de exclusieve Optie Academy Facebook-groep waar je met medebeleggers veel informatie kunt uitwisselen.

Je loopt bovendien geen enkel risico met de 30 dagen niet goed geld terug garantie.

Neem geen genoegen met nul rente of zelfs negatieve rente, maar klik op de button om naar de website te gaan voor nog meer informatie. Voor slechts € 47,- wordt je eigenaar van alle kennis om succesvol te beleggen met inbegrip van alle bonussen.

Succesvol Beleggen

JohnD

Als auteur en internetmarketeer schrijf ik op hoogrendementbeleggen.nl artikelen, die mensen helpen en inspireren bij hun beleggingen. De nadruk ligt op adviezen, tips en kennis van experts in de vorm van o.a. e-books, cursussen en workshops. Zonder een gedegen kennis op het gebied van beleggen zal de belegger snel afhaken, omdat succes uitblijft. Doe jezelf voordeel met de inhoud van deze site.

More Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *